رئیس اداره مشاوره تحصیلی آموزش و پرورش فارس خبر داد: خط ملی ۱۵۷۰ در سه نوبت پاسخگوی خانواده‌ها و دانش آموزان است

فرم‌های هدایت تحصیلی روزهای ۱۶ و ۱۷ تیر ماه صادر می‌شود

رئیس اداره مشاوره تحصیلی آموزش و پرورش فارس خبر داد:   خط ملی ۱۵۷۰ در سه نوبت پاسخگوی خانواده‌ها و دانش آموزان است
طیبه رحیمی

بهمن پگاه راد  «خبر جنوب» /رئیس اداره مشاوره تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش فارس از صدور فرم‌های هدایت تحصیلی در نیمه دوم تیر ماه جاری خبر داد. 
طیبه رحیمی در گفت وگو با  «خبر جنوب» با بیان اینکه قرار شده تا دهم تیر ماه جاری از آن دسته از غایبین موجه پایه سوم دبیرستان، امتحان به عمل آید و سپس در روزهای ۱۶ و ۱۷ تیر ماه نمون برگ هدایت تحصیلی توسط مدارس در اختیار دانش آموزان قرار گیرد، اضافه کرد :  روند صدور فرم‌های هدایت تحصیلی مثل سال‌های گذشته است و مسائل بحران کنونی جنگ روی اجرای امتحانات اخیر و نیز صدور نمون برگ هدایت تحصیلی توسط مدارس اثری ندارد و اگر احیانا اثر   داشته باشد، این مسائل قبل از شروع امتحانات در چند دقیقه توسط کارشناسان با تجربه برای شرکت کنندگان تشریح می‌شود و آنها را آماده پاسخ دادن به پرسش‌های آزمون خواهیم کرد.
 وی ادامه داد :بعد از اتمام امتحانات در یک فرصت یک هفته‌ای مدیران مدارس با بررسی و ثبت نمرات خرداد ماه و غایبین موجه، فرم‌های هدایت تحصیلی را آماده می‌کنند. وی در توضیح نمون برگ‌های هدایت تحصیلی اظهار کرد:هدایت تحصیلی فرایند ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانش آموزان پایه نهم است تا ضمن آشنایی با علائق، توانایی، استعدادها و ویژگی‌های شخصیتی و همچنین نیازهای حال و آینده کشور، شایستگی لازم برای انتخاب آگاهانه و آزادانه رشته تحصیلی را کسب کنند.
رحیمی در مورد شرایط کنونی جامعه و حملات آمریکا و اسرائیل غاصب به کشور ما گفت : به هر جهت ما به وزارت آموزش و پرورش در ارتباط هستیم و کارهای نهاد تعلیم و تربیت به روال گذشته خود ادامه خواهیم داد و نمی گذاریم کاری بر زمین بماند و به  خانواده ها اطمینان  می‌دهیم که هیچ امری در آموزش و پرورش معطل نمی‌ماند. 
وی با اشاره به این که فعلاً اردوهای تابستانه کنسل شده است، گفت : اما کانون‌های تربیتی باز هستند و فعالیت‌های تابستانه خود را دنبال می‌کنند تا بچه‌ها درگیر مسائل جنگ و بحران نباشند و از این طریق اضطراب در آنها و خانواده ها کاسته شود. 
به گفته رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش فارس همچنین خط ملی١۵٧٠ مشاوره ای دانش آموزی و خانواده  «نماد» افزایش یافته و کارشناسان این خط ، به یاری خانواده‌ها و دانش آموزان آمده تا در این شرایط بحرانی آنها را یاری رسانند. وی بیان کرد:
این امر با هدف کمک به آرامش جامعه در شرایط جنگی و مسائل مترتب بر جامعه ما، به منظور تقویت تاب آوری در جامعه و کمک به کاهش اضطراب و استرس ناشی از جنگ در کودکان، ارائه خدمات روانشناختی به والدین، دانش آموزان و همکاران فرهنگی، از طریق خط ملی نماد صورت گرفته است و در سه نوبت از ساعت ٨ صبح تا ٢۴ حتی روزهای تعطیل آماده یاری رسانی به خانواده ها و دانش آموزان   هستیم.