۸۲درصد از مطالبات گندمکاران در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
مدیرکل اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خرید تضمینی بیش از ۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان گفت:تاکنون ۸۲ درصد مطالبات بهرهبرداران پرداخت شده است.
روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمدبه نقل از نادیا صداقت روز چهارشنبه در تشریح این خبر گفت: ارزش کل گندم خریداریشده در استان بیش از ۲۴ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال برآورد شده که از این میزان ۲۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال، پرداخت شده است.
وی ادامه داد: امسال در مجموع، ۶ هزار و ۵۶۲ کشاورز گندم خود را از طریق ۱۳ هزار و ۸۸۴ محموله به مراکز خرید تحویل دادند و تاکنون برای ۶ هزار و ۴۷۷ کشاورز پرداخت مطالبات انجام شده است.
صداقت عنوان کرد:پیگیریهای لازم برای پرداخت باقیمانده مطالبات کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد به مبلغ حدود سه هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، با جدیت در حال انجام است.
وی ابراز امیدواری کرد: با تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز، مابقی مطالبات گندمکاران استان نیز در کوتاهترین زمان ممکن توسط سازمان هدفمندی یارانه پرداخت شود.
مدیرکل اقتصادی استانداری تاکید کرد: خرید تضمینی گندم نقش مهمی در حمایت از
کشاورزان، تأمین امنیت غذایی و پایداری ذخایر راهبردی کشور دارد و مجموعه ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان نیز با تمام توان در مسیر خدمترسانی به کشاورزان و تأمین پایدار گندم و آرد استان تلاش خواهد کرد.
هم اکنون ۱۲۰ هزار خانواده کهگیلویه و بویراحمدی از طریق تولید محصولات کشاورزی امرار معاش میکنند.
ادمین ۵ 




