معاون استاندار فارس: نمایشگاه «شیراز ایتکس» در شهریور سال جاری برگزار می‌شود

معاون استاندار فارس: نمایشگاه «شیراز ایتکس» در شهریور سال جاری برگزار می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس از برگزاری نمایشگاه «شیراز ایتکس» در شهریور سال جاری خبر داد و گفت: شیراز قطب‌ صنعت کامپیوتر و الکترونیک در کشور است و امیدواریم شاهد استقبال خوبی از نمایشگاه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشیم.

امین کهوا امروز، ۱۵ اردیبهشت در جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه «شیراز ایتکس» با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در شهریور سال جاری گفت: این رویداد باید تمامی حوزه‌های فناوری اطلاعات و ‌ارتباطات، هوش مصنوعی، موبایل، سخت‌افزار، نرم‌افزار، بلاکچین و شهر هوشمند را در بربگیرد.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی جهت حضور پر رنگ تمام اقشار جامعه از این نمایشگاه گفت: لازم است جلسه‌ای جهت هماهنگی و تعامل با کلیه دانشگاه‌های سراسر استان برگزار شود تا بتوان از ظرفیت‌های علمی دانشجویان بیشتر بهره‌مند شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس با اشاره به سرعت پیشرفت تحولات در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی بیان کرد: این صنعت به دلیل مرتبط بودن با همه صنایع و بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، به نوعی به یک هاب دانش تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، «نمایشگاه ITEX » شامل بخش‎‌های فناوری اطلاعات، ارتباطات، هوش‌مصنوعی، موبایل، سخت‌افزار، نرم‌افزار، بلاکچین و شهرهوشمند از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ شهریور ‌۱۴۰۴ در نمایشگاه بین‌المللی شیراز برگزار خواهد شد.