پیکر نوجوان ۱۳ ساله پس از ۲ ساعت جست‌وجو در رودخانه دز پیدا شد

پیکر نوجوان ۱۳ ساله پس از ۲ ساعت جست‌وجو در رودخانه دز پیدا شد

رئیس سازمان آتش‌نشانی دزفول از کشف و خارج کردن پیکر نوجوان ۱۳ ساله‌ای خبر داد که در رودخانه دز غرق شده بود.

عبدالحسین معظم‌فر اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۶ امروز به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی اعلام شد و بلافاصله تیم‌های غواصی و امداد و نجات آتش‌نشانی دزفول به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: این نوجوان در پایین‌دست پل قدیم دزفول غرق شده بود و با هماهنگی مسئولان سد تنظیمی، دبی و سطح آب رودخانه برای تسهیل عملیات غواصی کاهش یافت.

رئیس سازمان آتش‌نشانی دزفول ادامه داد: نیروهای غواص پس از حدود دو ساعت جست‌وجو موفق شدند پیکر نوجوان را در آب پیدا کرده و از رودخانه خارج کنند.

معظم‌فر با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان و گردشگران گفت: از شنا در مناطق ممنوعه و نقاط ناایمن رودخانه دز باید به‌طور جدی خودداری شود.

وی همچنین بر نظارت مستمر بر حضور کودکان و نوجوانان در حاشیه رودخانه تأکید کرد و افزود: در صورت وقوع حادثه، افراد غیرمتخصص نباید برای نجات فرد گرفتار وارد آب شوند و باید در سریع‌ترین زمان با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی یا سایر نیروهای امدادی تماس بگیرند.