برترین‌های چهار ماده دوومیدانی مردان در شیراز مشخص شدند

برترین‌های چهار ماده دوومیدانی مردان در شیراز مشخص شدند

نفرات برتر چهار ماده رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی بزرگسالان کشور، انتخابی تیم ملی و بازی‌های آسیایی ناگویا که به میزبانی شیراز در حال برگزاری است، مشخص شدند.

رقابت‌های انتخابی تیم ملی و بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور ۲۱۲ ورزشکار در قالب ۳۲ تیم از سراسر کشور در ورزشگاه حافظیه شیراز در حال برگزار است و دوومیدانی‌کاران مرد در مواد مختلف به مدت دو روز برای کسب عنوان قهرمانی و قرار گرفتن در جمع گزینه‌های تیم ملی به رقابت می‌پردازند.

طیبی قهرمان پرتاب وزنه

در ماده پرتاب وزنه، محمدرضا طیبی از مازندران با ثبت رکورد ۲۰ متر و ۳۴ سانتی‌متر در جایگاه نخست قرار گرفت، حسن عجمی از گلستان با رکورد ۱۹ متر و یک سانتی‌متر دوم شد و مرتضی ناظمی از کرمانشاه با پرتاب ۱۸ متر و ۵۸ سانتی‌متر عنوان سوم را به خود اختصاص داد.

برترین های ۱۰۰ متر

همچنین در دو ۱۰۰ متر، حسن تفتیان از خراسان رضوی با ثبت زمان ۱۰.۰۳ ثانیه به مقام نخست رسید. بنیامین یوسفی از فارس الف با زمان ۱۰.۲۶ ثانیه دوم شد و فراز فروتن از مرکزی با زمان ۱۰.۵۸ ثانیه در جایگاه سوم قرار گرفت.

بهروزی فاتح پرش طول

در پرش طول، محمدرضا بهروزی از مرکزی با ثبت رکورد ۷ متر و ۵۸ سانتی‌متر عنوان قهرمانی را کسب کرد، محمدرضا فیروزکوهی از مازندران با پرش ۷ متر و ۴۵ سانتی‌متر در رده دوم ایستاد و مجتبی زاهدی از خراسان رضوی با ۷ متر و ۳۶ سانتی‌متر سوم شد.

حرف اول ایلامی‌ها در ۵۰۰۰ متر

در ماده ۵۰۰۰ متر نیز میلاد رحیمی از ایلام با زمان ۱۴ دقیقه و ۵۸.۰۷ ثانیه به عنوان نخست دست یافت و خلیل ناصری دیگر دونده ایلامی نیز با ثبت زمان ۱۵ دقیقه و ۸.۷۲ ثانیه دوم شد. امیرحسین کیوان‌لو از تهران با زمان ۱۵ دقیقه و ۲۱.۳۶ ثانیه در جایگاه سوم قرار گرفت.

رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی بزرگسالان کشور در بخش مردان، انتخابی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی ناگویا، از روز دوشنبه دهم شهریورماه در ورزشگاه حافظیه شیراز آغاز شده و به مدت دو روز ادامه دارد.

این مسابقات پس از برگزاری رقابت‌های بانوان، دومین بخش انتخابی دوومیدانی برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویاست.

بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ نیز قرار است از ۱۹ شهریور تا ۴ مهرماه ۱۴۰۵ در ژاپن برگزار شود و دوومیدانی یکی از رشته‌های مهم کاروان ایران در این رویداد قاره‌ای است.