Yellow weather warning

هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد؛ احتمال رگبار و تگرگ

هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد؛ احتمال رگبار و تگرگ

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از احتمال وقوع رگبارهای پراکنده، رعدوبرق و تگرگ در برخی مناطق استان تا اوایل هفته آینده خبر داد.

علی کرمی با اشاره به صدور هشدار سطح زرد شماره ۲۲ اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، آسمان استان از امروز چهارشنبه ۲۲ مهر تا اوایل هفته آینده صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش سرعت وزش باد و غبار رقیق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در ساعات بعدازظهر، با افزایش ابر و ناپایداری‌های جوی، احتمال وقوع رگبارهای پراکنده، رعدوبرق و تگرگ در برخی مناطق استان وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این هشدار همچنان معتبر است، از شهروندان و دستگاه‌های مرتبط خواست به شرایط جوی پیش‌بینی‌شده توجه داشته باشند.

کرمی ادامه داد: وضعیت جوی استان در روزهای چهارشنبه تا جمعه، ۲۲ تا ۲۴ مهر، عمدتاً با آسمان صاف تا قسمتی ابری، افزایش وزش باد، غبار رقیق و افزایش ابر در ساعات بعدازظهر همراه خواهد بود و در برخی مناطق نیز احتمال بارش‌های پراکنده، رعدوبرق و تگرگ وجود دارد.

وی با اشاره به نوسانات اندک دمایی در این مدت گفت: تغییر قابل‌توجهی در دمای استان پیش‌بینی نمی‌شود.

کرمی در پایان درباره وضعیت دمایی شبانه‌روز گذشته اظهار کرد: لنده با بیشینه دمای ۳۷.۹ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و یاسوج با کمینه دمای ۱۱.۲ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان بوده‌اند.