باوقار سکاندار تکواندو فارس شد

باوقار سکاندار تکواندو فارس شد

علی باوقار با کسب ۲۳ رأی از مجموع ۴۱ رأی مأخوذه، در سومین دور رأی‌گیری مجمع انتخاباتی هیات تکواندو فارس به‌عنوان رئیس جدید این هیات انتخاب شد.

مجمع انتخاباتی هیات تکواندو استان فارس روز سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه با حضور طلعت مرادی، نایب‌رئیس فدراسیون تکواندو، عبدالمجید دوراندیش، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان فارس، احسان نهتانی، نماینده وزارت ورزش و جوانان و اعضای مجمع در سالن ملاصدرا مجتمع فرهنگیان شیراز برگزار شد.

در این انتخابات هفت نفر برای ریاست هیات نامزد شده بودند که حسین امیری، علی باوقار، عبدالرضا جمشیدی، علی شیروانی، محمد حبیبی، سیدرضا حمزوی عابدی و ابراهیم غیاثی را شامل می‌شدند. عبدالرضا جمشیدی پیش از آغاز رأی‌گیری از ادامه رقابت انصراف داد.

در دور نخست، علی باوقار ۱۶ رأی، ابراهیم غیاثی ۱۵ رأی و حسین امیری ۱۰ رأی به دست آوردند و از آنجا که هیچ‌یک از نامزدها موفق به کسب حدنصاب ۲۲ رأی نشدند، انتخابات به دور دوم کشیده شد.

در دور دوم، باوقار ۲۱ رأی و غیاثی ۲۰ رأی کسب کردند، اما هیچ‌کدام به اکثریت مطلق نرسیدند. در ادامه و با تشخیص رئیس و نایب‌رئیس مجمع، سومین دور رأی‌گیری برگزار شد که در آن علی باوقار با کسب ۲۳ رأی به ریاست هیات تکواندو فارس رسید و ابراهیم غیاثی ۱۸ رأی به دست آورد.

تأکید فدراسیون بر ظرفیت‌های تکواندو فارس

نایب‌رئیس فدراسیون تکواندو در این مجمع با اشاره به ظرفیت‌های این رشته در فارس، بر ضرورت همدلی خانواده تکواندو برای ارتقای جایگاه استان تأکید کرد.

طلعت مرادی با بیان اینکه فارس به‌ویژه در بخش بانوان ظرفیت‌های قابل توجهی دارد، گفت: استانی با این میزان استعداد و پیشکسوتان ارزشمند نباید پایین‌تر از توان واقعی خود قرار داشته باشد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد همدلی ایجادشده در مجمع انتخاباتی، زمینه حرکت مشترک برای توسعه تکواندو فارس را فراهم کند.

تکواندو فارس بیش از کمبود استعداد، از اختلاف آسیب دیده است

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان فارس نیز تکواندو استان را دارای ظرفیت‌های قابل توجه دانست و گفت: فارس از مربیان و داوران باتجربه، ورزشکاران مستعد و قهرمانانی برخوردار است که در رقابت‌های ملی و بین‌المللی افتخارآفرینی کرده‌اند.

عبدالمجید دوراندیش با اشاره به چالش‌های سال‌های گذشته اظهار کرد: تکواندو فارس بیش از آنکه از کمبود استعداد آسیب دیده باشد، از اختلاف و چنددستگی آسیب دیده است.

وی بر ضرورت پایان دادن به اختلافات گذشته تأکید کرد و افزود: اگر اختلافات به دوره جدید منتقل شود، حتی انتخاب بهترین رئیس و تدوین بهترین برنامه اجرایی نیز نمی‌تواند تکواندوی فارس را به جایگاه شایسته خود برساند.

دوراندیش از اعضای خانواده تکواندو خواست منافع این رشته را بر اختلافات شخصی و گروهی مقدم بدانند و گفت: هیچ‌کس صاحب تکواندو نیست و همه ما امانتدار این رشته هستیم.

وی همچنین استعدادیابی، توجه به شهرستان‌ها، حمایت از مربیان و داوران، تقویت بخش بانوان و حضور در لیگ‌های کشور را از مهم‌ترین مطالبات از رئیس جدید هیات دانست.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان فارس در پایان ابراز امیدواری کرد انتخاب رئیس جدید، آغاز دوره‌ای تازه برای تکواندو استان باشد؛ دوره‌ای که تمرکز آن بر شناسایی و پرورش استعدادهای جوان، حمایت از قهرمانان و برنامه‌ریزی برای آینده این رشته قرار گیرد.